Kérdése van? Írjon nekünk: partnerprogram@austrotherm.hu

Menü

Ők is szeretik a hőszigetelt otthonokat

2021.12.10.
Hír

Képzeljük csak el, hogy kellemes klímájú otthonunkban, kényelmes fotelben ülve szürcsöljük a forró kakaót, miközben a hideg téli mínuszokat csak az ablakon át érzékeljük. Az egészséges lakóklímához a megfelelően hőszigetelt, nem hőhidas, nem huzatos falak nagy mértékben hozzájárulnak.

Van olyan, aki nem szeret télen a kellemes klímájú, kényelmes otthonába visszahúzódni, ha odakint farkasordító hideg van? Ezzel nem csak mi emberek vagyunk így. A méhek számára a túlélés egyik kulcsa, hogy a hideg évszakokban otthonuk, a kaptár temperált legyen, a dolgozó méhek sokat tesznek azért, hogy melegen tartsák a kaptárt és gondoskodjanak a királynő kényelméről. Ebben is tud segíteni az Austrotherm. Egy Győr melletti gazdálkodó méhész állománya számára a telet formahabosított polisztirolból készült habkaptárok segítették átvészelni. A hőszigetelt méh-otthonokban a dolgozó méhek sokkal kevesebb energia ráfordítással (így kevesebb élelemmel) tudták megfelelő hőmérsékleten tartani a kaptárokat.

Továbbvezető link: https://www.austrotherm.hu/tudastar/hirek/hoszigetelt-otthonok-szorgos-lakokkal

A cukiság faktor miatt is kihagyhatatlan: a török Austrotherm vállalatnál készülő macskák számára készítenek házikót hőszigetelő anyagból:

cicház

A hírhez tartozó kérdések

Köszönjük a válaszod!
A kérdéseket helyesen megválaszoltad!!

Hibás válasz!
Ellenőrizd a válaszaid!
Egy, vagy több kérdésre nem válaszoltál, vagy hibás választ adtál!

Kérlek jelentkezz be!
Bejelentkezés nélkül nem tudjuk rögzíteni a válaszaid!

A cseh Austrotherm vállalatnál készítettek macskaházakat.