Kérdése van? Írjon nekünk: partnerprogram@austrotherm.hu

Menü

Az APP (Austrotherm Partnerprogram) portáljának bemutatása

2021.08.01.
Hír

Üdvözlünk az APP-ban! Nézz körül az új portálon, ha kérdésed van, mi megválaszoljuk. Írj nekünk a partnerprogram@austrotherm.hu e-mail címre!

Kedves Partnerünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy elindult az APP!
Mi is az APP? Az Austrotherm Partnerprogram – APP kizárólag az Austrotherm Kft. kereskedő partnerei részére létrehozott információs és pontgyűjtő portál, amely amellett, hogy tájékoztat az Austrotherm termékek felhasználási lehetőségeiről, ajándékokkal jutalmazza a pontgyűjtésben résztvevő aktív partnereket.


Információ és ajándék a kereskedés munkatársai számára

APP portál: https://austrothermpartnerprogram.hu 
Belépés felhasználónév és jelszó megadásával. A jelszót és a profil adatokat a felhasználók a későbbiekben módosíthatják.

Két éve indítottuk első e-learning programunkat, melyet tavaly óta az Austrotherm honlapon elérhető iskolai oktató anyagokkal, webináriumokkal egészítettünk ki. Hiszünk benne, hogy hatékonyabb az értékesítő munka, ha a munkatársak rendelkeznek a megfelelő tudással, és a vásárlók számára is fontos a hiteles, szakmai tájékoztatás. Ennek az ötletnek a mentén dolgoztuk ki az Austrotherm Partnerprogramot, mely elsősorban a kereskedésekben dolgozó, hőszigetelőanyag termékek értékesítésével foglalkozó munkatársak számára ad hőszigetelési információt, ötleteket és tippeket.

A pontgyűjtés menete

  • Az APP-ban rendszeresen új hírekkel, leckékkel jelentkezünk.
  • A kompakt és világosan megfogalmazott leckék végén található kérdések megválaszolásával a kereskedés munkatársai pontokat gyűjtenek.
  • Az APP webshopjában a pontokért ajándékokat rendelhetnek, melyet az Austrotherm eljuttat a kereskedésbe. 

Az APP első kampányának időtartama: 2021.08.01-2021.12.31.
A kampány során szerzett pontok a kampányidőszak végéig válthatók be, nem vihetők tovább későbbi kampányokba.
Az APP pontgyűjtés kizárólag regisztrált partnerek számára elérhető.Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre a partnerprogram@austrotherm.hu e-mail címen!