Kérdése van? Írjon nekünk: partnerprogram@austrotherm.hu

Menü

Az Austrotherm Partnerprogram portáljának bemutatása

Mi díjazzuk a hűséget – ajándék a kereskedésnek

Mi is az APP? Az Austrotherm Partnerprogram (APP) kizárólag az Austrotherm Kft. kereskedő partnerei részére létrehozott portál, amely tájékoztat az Austrotherm termékek felhasználási lehetőségeiről, az otthonok energiahatékonyságának növelése érdekében. A regisztrált építőanyag kereskedések vásárlásait pontokkal jutalmazza a rendszer, melyet minden hónapban a felhasználói felületen frissít a rendszer. A forgalom után gyűjtött pontokat a kereskedés az APP webshopban található ajándékokra válthatja be.

Hogyan működik a pontgyűjtés az ajándékokért?

  • Az Austrotherm Kft. rendszeresen tájékoztatja Partnereit termékekről, alkalmazási lehetőségekről és akciókról, APP hírlevél küldésével és a portálon elhelyezett tartalmak segítségével.
  • A regisztrált kereskedés a partnerprogramban meghatározott termékek vásárlása után pontot kap.
  • A pontokat forgalom alapján kapja a kereskedés (1m3=1 pont). A kampányok időtartamáról és részleteiről hírlevélben és az APP portálon tájékoztatjuk.
  • A pontegyenleget a forgalom alapján kéthetente írjuk jóvá a profilban.
  • Pontbeváltás: az APP webshopban lehet a pontokat ajándékokra beváltani, a rendelés leadásával. A webshopban ’vásárlás’-nál tehát a pontok jelentik a fizetőeszközt.

További információ: Austrotherm Partnerprogram részvételi szabályzatát!

Bármilyen kérdése esetén állunk rendelkezésére a partnerprogram@austrotherm.hu e-mail címen! 

Aktuális pontgyűjtési időszak: 2022.09.01-2022.11.30.